Омлет з грибами

Омлет з грибами

Пропоную Вашій увазі дуже простий і смачний сніданок або вечерю, як Вам більше сподобається. Цей рецепт для тих, хто хоче побалувати себе на вихідних чимось шкідливим і смачним, наприклад омлетом з грибами.

Інгредієнти для омлету з грибами (на 2 порції):

50-100 гр. відварених грибів

3 яйця

50-150 мл молока

рослинна олія

сіль

Приготування омлету з грибами:

обсмажити гриби змішати омлет

На мій смак, для цього омлету відмінно підходять підберезники, маслюки, підосичники. Якщо Ви любите білі гриби, можна їх. З печерицями, думаю, теж буде смачно, але особисто я не пробував. Гриби я відварюю і заморожую влітку і восени. Можна купити заморожені гриби в будь-якому супермаркеті.

Для цієї страви відварні гриби потрібно трохи обсмажити на сковороді. При необхідності посолити гриби. Для цього підійде рослинне або вершкове масло за смаком. Змішати омлет з 3-х яєць. Залежно від смакових уподобань, омлет можна класти різну кількість молока.

залити гриби омлетом смажити омлет з грибами з двох сторін

обсмажені гриби Залити омлетом. Як правило, частина грибів спливає. Смажити омлет під кришкою близько 5-ти хвилин на середньому вогні. Потім перевернути і посмажити ще 3-4 хвилин. Готовий омлет розкласти по тарілках, особисто я полюбив заправляти омлет кетчупом. Мене навчив цьому власний син. Смачного!

Загрузка...