Суп картопляний

Суп картопляний

Не знаю, що на мене подіяло, то весна це, то просто так зірки зійшлися, у всякому разі, за календарем у нас весна. Але мені захотілося легкого, простого супчика. Захотілося бульйончик похлебать і щоб щось плавало в ньому. Так з'явився цей рецепт.

Інгредієнти для картопляного супу:

телятина 500 гр.

дві середні картоплі

одна середня морква

одна невелика цибулина

трохи кропу

сіль

рослинна олія для смаження

вода для бульйону

Приготування картопляного супу:

бульйон з м'яса картопля кубиками м'ясо кубиками Спочатку варимо бульйон з м'яса, на двох бульйонах. Як я роблю завжди. Потім варю м'ясо, близько 40 хвилин. В принципі воно після цього готове, але і її можна поварити. М'ясо дістаю з бульйону, щоб трохи охолодити і нарізати. У бульйон засинаю картоплю, нарізану кубиками. Також кубиками, з розміром сторони близько одного сантиметра ріжу м'ясо і закладаю в бульйон вариться разом з картоплею. цибулю і моркву гілочки кропу обсмажування Поки картопля вариться, на це їй потрібно 20 хвилин. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю, а морквину в цей раз я знову натер на тертці. Обсмажуємо в олії на сковороді. Окремо зупинюся на кропі. Я обриваю гілочки зі стебел і вже їх ріжу, а стебла викидають. Коли картопля майже зварилася (за 2-3 хвилини до готовності) солимо суп. Кладу в нього обжарку і доводжу до кипіння. Пробую суп на сіль, готовність картоплі. Досаливаю, якщо треба. І кладу кріп. Потрібно дати супу настоятися ще пару хвилин і можна подавати. В якості приправи, можна ще додати лавровий лист, перець. Це за смаком. Мені хотілося саме щось простенького.В якості закуски, я подав до супу звичайну зелену редьку, нарізану скибочками і злегка посолену. Вийшло дуже смачно! Смачного!
Загрузка...