Крамбл з вишнею: покроковий фото-рецепт

Винахідливі англійці запропонували ласунам не церемонитися з довгим приготуванням, складною і вигадливою формуванням — придумали чудовий крамбл і сьогодні на порядку з вишнею. Крамбл з вишнею Прийшла черга порційних керамічних горщиків — незамінною посуду для класичного англійського десерту. Звичайно, ви можете придумати масштабну, так би мовити, сімейне подачу вишневого крамбла і посадити всіх з ложками навколо спільної тарілки. Прихильникам традиційного варіанту пропонуємо слідувати нашим рецептом, а для наочності докладаємо фото кожного кроку. Крамбл вишневий Інгредієнти: мука5 ст. л. (125 г) цукор 7 ст. л. (175 г) вершкове масло2,5 ст. л. (50 г) кукурудзяний крахмал1 ст. л. (30 г) вишня 7 ст. л. (200 г) сольщепотка Кількість порцій: 3Время приготування: 40 хвилин Інгредієнти крамбла Калорійність рецепту "Вишневий крамбл" на 100 г

  • Калорійність 354 ккал
  • Білки 2.8 грам
  • Жири 9 грам
  • Вуглеводи 66 грам

Якщо любите випічку з вишнями, прошу вас звернути увагу на цей шоколадний кекс з вишневою кислиночкой. Він шикарний! Вибачте, що искушаю вас солоденьким у розділі про калорійність :)

Рецепт приготування
  • Крок 1: Змішуємо продукти для начинки

    Ягоди, попередньо перебравши, викинувши неліквід, чистимо від кісточок, змішати з 2 ст. л. цукрового піску (якщо ягоди кислі, регулюйте солодкість самостійно) і кукурудзяний крохмаль. Крохмаль цього сорту не має запаху і створює під пісочної крихтою желюючий ефект.

    Змішуємо вишню і крохмаль

  • Крок 2: пісочне тісто Замішуємо

    Спочатку відміряємо потрібну норму вершкового масла, кидаємо залишки цукру, сіль і пшеничне борошно. За бажанням вводите ароматизатор типу ванілі, кориці, лимонної цедри.

    Змішуємо інгредієнти для крихти

    Потім перетираємо пальцями до крихти. Відзначимо, в такому вигляді пісочну крихту заморожують, потім посипають пироги, булочки, рогалики та іншу випічку.

    Перетираємо штрейзельную крихту

  • Крок 3: Наповнюємо ємності і відправляємо в піч

    Злегка промазуємо горщики м'яким маслом, наповнюємо сумішшю вишні.

    Кладемо в формочки

    Покриваємо штрейзеля/нашої крихтою і на 30-35 хвилин відправляємо в розігріту до того моменту духовку — ставимо заготовки на решітку. Випікаємо вишневий крамбл при температурі 180 градусів до золотистого відтінку.

    Штрейзель на вишні

  • Крок 4: Подача

    Самостійно або з ягодами, вершками, морозивом або, як у нашому прикладі з вишневим сорбетом, подаємо крамбл з хрусткою скоринкою і ароматною начинкою до столу — приємною дегустації!

    Крамблы з вишнею в горщиках

Загрузка...