Сухе засолювання риби

кета сухий засолювання

Пропоную рецепт з розряду екстремальних. Цей спосіб засолювання риби, придумали жителі півночі. Звичайно, вони солять рибу трохи не так, як буде у мене. Вони солять ящиками, але суть буде така ж. Для сухої засолювання я рекомендую брати червону рибу, сімейства лососевих. Яку можна їсти в сирому вигляді. Щоб отримане блюдо було безпечно для здоров'я.

Інгредієнти для сухої засолювання риби:

риба червона (бажано)

кам'яна сіль

лавровий лист

перець горошок

Засолювання кети сухим способом:

кета зріз кети кета з сіллю і спеціями В ідеалі рибу потрібно брати свіжий, але можна і розморожену. Рибу розморозити, можна розділити на дві частини або відокремити філе від кісток, але залишити шкіру. Добре обмазати рибу кам'яною сіллю. Не потрібно боятися пересолити. Риба візьме стільки солі, скільки треба. Додати спеції: лавровий лист і перець горошок. кета зі спеціями загорнуті в тканину

Щільно загорнути рибу в тканину і прибрати на три доби у прохолодне місце.

Через три доби, можна діставати рибу. Риба виходить злегка подвяленная, що особисто мені дуже подобається. Така риба буде відмінною закускою до пива. При бажанні, таку рибу можна завялить. Смачного!

Загрузка...