Шашлик з курки

Шашлик з куркиВ даний час, завдяки близькості магазину продає курячу охлажденку високої якості я почав готувати багато страв з курки. Сьогодні піде мова про шашлик з курки, його можна приготувати не тільки на природі з використанням мангалу, але і прямо вдома у звичайній духовці. У мене виходить просто чудовий результат. При цьому він набагато легше для організму, ніж шашлик зі свинини. Це буде корисно знати тим, хто стежить за своєю фігурою, але любить з'їсти що-небудь смачне.

Інгредієнти:

замаринувати філе куряче із розрахунку 100 гр. на одну порцію

шпажки

Приготування шашлику з курки:

замариноване куряче філе куряче м'ясо на шпажках

Заздалегідь замаринувати філе куряче. Можна використовувати тільки грудку, можна додати до нього м'ясо з ніжок. Ніяких кісток бути не повинно. Нанизати м'ясо курки на дерев'яні шпажки.

викласти шпажки з м'ясом на решелку Для приготування шашлику розігріти духовку до 180-190 градусів Цельсія. Взяти ґрати для духовки, ретельно помити її і змастити рослинним маслом. У розігріту духовку вниз поставити деко, на нього буде капати сік. Зверху поставити решітку. Викласти на неї наші шашлики і поставити пектися на 15 хвилин. Якщо у духовки є конвекція, можна її включити. Через 15 хвилин, шашлики з курки будуть повністю готові. Їх можна їсти як самостійно блюдо, подавати з гарнірами або салатами.

Щоб підсмажити курячий шашлик на вугіллі, використовуйте рекомендації дані в цьому рецепті. Смачного!

Загрузка...