Яйця, фаршировані копченим лососем

Скоро Великдень. А після цього свята у нас збирається багато варених яєць. Я виклав на сайт кілька найсмачніших, на мою думку, рецептів начинок. Загляньте в розділ Закуски, а там - у підрозділ "Закуски з яєць". Начинка з копченим лососем - одна з найулюбленіших. По-перше - це дуже смачно, по-друге - красиво, по-третє - швидко і просто. Все зрослося, рецепт просто створений для мого сайту :) Отже, поїхали. Інгредієнти: Основа Яйця куриные12 шт. Для начинки майонез3 ст. л. горчица2 ст. л. сметана2 ст. л. дрібно нарізану укроп3 ч. л. мелений перецпо смаком дрібно порізаний копчений лосось1/3 склянки Для прикраси (за бажанням) каперсы12 шт. гілочки кропу

Рецепт приготування
  • Крок 1: Варимо яйця

    Є два варіанти - можна спробувати зварити яйця звичайним способом, а можна зварити за новим способом - так в яйцях зберігається більше корисних речовин.

    В 3-літрову каструлю покладіть яйця в один шар; додайте холодної води, щоб вона покривала яйця на 3 див. Закрийте каструлю кришкою, на середньому вогні доведіть до кипіння. Потім зніміть з вогню з вогню і дайте настоятися під кришкою 15 хвилин. Остудіть яйця близько 10 хвилин у холодній воді.

  • Крок 2: Чистимо яйця

    Розбити шкаралупу в декількох місцях, покатати яйце між долонями, щоб шкаралупа відстала від яйця, потім очистіть яйця від шкаралупи.

  • Крок 3: Розрізаємо яйця

    Яйця потрібно розрізати уздовж. Жовтки кладемо в окрему миску.

  • Крок 4: Готуємо суміш

    Виделкою тиснемо жовтки, додаємо до жовтків всі інгредієнти для начинки, перемішуємо.

  • Крок 5: Наповнюємо яйця начинкою

    Можна використовувати спеціальний кондитерський пакет, можна просто ложкою наповнити човники з білків начинкою.

  • Крок 7: Прикрашаємо блюдо

    Перед подачею покладіть на кожну половинку яйця каперс і гілочку кропу. Це в ідеалі :) Чудово будуть виглядати червоні ікринки. А взагалі, вже сама начинка за рахунок "іскорок" червоної риби виглядає чудово. Смачного!

Загрузка...