Фаршировані печериці копченою куркою і овочами

Скажу чесно, фаршировані печериці я ні разу не пробувала, і ні разу не готувала, але так хотілося приготувати щось новеньке на день народження чоловіка, що інтерес взяв гору.

Фаршировані печериці копченою куркою, помідорками і огірочком вийшли дуже смачними. Гості запитували рецепт, і потім готували цю закуску на своїх святах.

Фаршировані печериці копченою куркою і овочами

Інгредієнти:

  • Печериці великі - 6 штук;
  • Курка копчена (або будь-яке готове м'ясо) – 70 грам;
  • Огірок свіжий – 1/2 штуки;
  • Помідор - 1/2 штуки;
  • Петрушка – за смаком
  • Заправка – майонез (у мене йогуртна – йогурт, сирний сир , хрін, сіль, перець)

Приготування:

Відварила печериці в підсоленій воді 10 хвилин (гриби можна спекти або злегка обсмажити. А для любителів сирих печериць - можна залишити і сирими!).

Поки печериці варилися, дрібним кубиком нарізала для начинки - копчену курку, огірок, помідор. Додала зелень.

В якості заправки можна використовувати майонез.

Я змішала 1 ст. ложку сирного сиру з 2 ст. ложками натурального йогурту, і 2 ч. ложками хрону, посолила-поперчила. Трохи остудила печериці, відокремила ніжки від капелюшків і порізала їх в начинку.

Нафаршировала начинкою капелюшки і прикрасила гриби маслинкой.

Загрузка...