Млинці зі шпинатом з начинкою з сьомги і плавленого сиру

blini so shpinatom semgoy i plavlenim sirkom1

Набір продуктів:

Для млинців:

Борошно – 1 – 1,5 склянки;

Молоко – 2 склянки+4-5 столових ложок на пюре шпинату;

Яйця – 3 шт;

Цукор – 1 столова ложка з гіркою;

Сіль – 1 чайна ложка;

Розпушувач для тіста – 1 чайна ложка;

Масло рослинне – 100 гр;

Шпинат заморожений – 100 гр;

Для начинки:

Плавлений сир типу Віола – 200 гр;

Сьомга слабосолона – 150 гр;

Рецепт приготування зелених млинці зі шпинатом з сьомгою і плавленим сиром:

  1. Необхідно приготувати тісто для млинців як в рецепті. Тільки покладіть в тісто 1 склянку борошна, решта пів склянки потрібно буде додати по мірі необхідності. Шпинат (в рецепті використаний заморожений, можна брати свіжий, якою є) подрібнити за допомогою блендера в пюре з додаванням молока (молока взяти приблизно 4-5 столових ложок) і додати в тісто на млинці. Ось тут то і потрібно дивитися густоту тіста, якщо виходить дуже рідке, то додаємо по ложці борошно. Далі смажимо млинці звичайним способом, за рецептом.
  2. Для начинки візьміть плавлений сир, який можна легко намазати на млинці, в рецепті використовувався Віола, ви можете брати інший, свій улюблений плавлений сир. Сьомгу слабкого соління можна купити готову, а також можна засолити самим, це не важко, скористайтеся рецептом як в домашніх умовах засолити сьомгу.
  3. На кожен млинець змастити плавлений сир і покласти шматочок тонко нарізаної слабосоленої сьомги, згорнути млинці рулетиком і перерізати навпіл, для красивої подачі. В якості соусу підійдуть традиційні сметана або домашній майонез.blini so shpinatom semgoy i plavlenim sirkom
Загрузка...