Котлети фаршировані грибами і цибулею

kotleti farshirovannie gribami i lukom1

Набір продуктів:

Фарш м'ясний (в рецепті свинячий) можна брати асорті — 500-600 гр;

Яйце — 1 шт;

Хліб пшеничний і батон черствий, без скоринок -100 гр;

Молоко або вода (черствий хліб замочити) — 100 гр;

Сіль, перець чорний мелений — за смаком;

Масло рослинне — 100 гр;

Панірувальні сухарі — 70-100 гр;

Для грибної начинки:

Печериці — 200 гр;

Цибуля ріпчаста — 1 -2 шт;

Зелень (кріп, петрушка) — кілька гілочок;

Рецепт приготування котлет фаршированих грибами і цибулею::

  1. Фарш для котлет краще приготувати власноруч: пропустити через м'ясорубку м'ясо і замочений в молоці білий хліб без кірок. У готовий фарш вбити сире яйце, посолити, поперчити і добре вибити масу для котлет об стінки і дно миски. Фарш таким чином покращує свою структуру і котлети не будуть розвалюватися при смаженні. Готовий фарш поставити в холодильник, поки приготуємо начинку.
  2. Печериці помити, нарізати довільно, краще сегментами, якщо гриби великі — то навпіл, а потім плоскими сегмента, щоб печериці не темніли — можна збризнути їх лимонним соком, видавленим з шматочка лимона. Цибуля ріпчаста нарізати — можна дрібно, можна півкільцями — все одно, це вже як ви любите цибулю - щоб він відчувався чи ні. На сковороді з рослинним маслом обсмажити цибулю і печериці до готовності, начинку остудити до кімнатної температури.
  3. З фаршу сформувати плоскі коржі, в серединку покласти грибну начинку і зліпити овальні або круглі котлети.
  4. Розігріти мало на сковороді, панірувальні сухарі насипати в тарілку, перед смаженням кожну котлету обваляти в сухарях і обсмажити на середньому вогні до рум'яної скориночки з двох сторін. Для впевненості, що котлети готові, їх рекомендується ще помістити на деко в гарячу духовку на 200 градусів на 10-15 хвилин дійти до готовності. На гарнір чудово підійде відварний картопля, або ж той гарнір, який ви самі оберете.kotleti farshirovannie gribami i lukom
Загрузка...