Омлет з сьомгою, сиром і броколі в духовці

omlet s semgoy sirom i brokkoli1

Набір продуктів:

Яйця курячі – 2 шт;

Молоко – 5 столових ложок;

Сир твердий — 50 гр;

Масло рослинне – 230-40 гр;

Сьомга – 100-120 гр;

Броколі (свіжа або заморожена)– 3-4 суцвіття;

Сіль, перець чорний мелений – за бажанням і смаком.

Рецепт приготування омлету з сьомгою, сиром і брокколі:

  1. Омлет буде готуватися в духовці, тому відразу вмикайте її на розігрів.
  2. Сьомга нам знадобиться вже відварна, без шкіри і кісток, тому рибку бажано підготувати (відварити) заздалегідь, наприклад, в пароварці, за смачним рецептом, або використовувати залишки від сьомги, яку не встигли з'їсти напередодні.
  3. Брокколі, якщо є заморожена, то візьміть 3-4 суцвіття і трохи розморозьте, а якщо броколі свіжа, то опустіть її в киплячу воду на 5 хвилин і витягніть, цього буде достатньо.
  4. Форму або сковороду з товстим дном ( ідеально чавунна сковорода) добре змастити рослинним маслом, дно і боки.
  5. На сковороду викласти шматочки відвареної сьомги і підготовленої брокколі. Яйця збити з молоком, додати в омлетну суміш сир, натертий на тертку і все перемішати. Цією сумішшю з молоком яйцями і тертим сиром, залити брокколі і сьомгу, посолити і поперчити. Омлет відправити в духовку на 180-200 градусів на 25-30 хвилин, хоча час – дуже індивідуально, воно залежить від технічних можливостей духовки, тому слідкуємо за омлетом, щоб не пригорів.
  6. Через покладений час дістати з духовки і з'їсти.omlet s semgoy sirom i brokkoli
Загрузка...