Салат з печених буряків і моркви з сиром фета

salat iz pechenoy svekli i morkovi s sirom feta1

Набір продуктів на 2-3 порції:

Буряк — 2 середніх шт;

Морква — 1 велика або 2 шт. середніх;

Сир фета — 100-150 гр;

Капуста пекінська (можна використовувати будь-які салатні листя) — 4 середніх листочка;

Олія оливкова — 3-4 столових ложки;

Сіль, перець чорний мелений, прованські трави — за смаком.

Рецепт приготування салату з печених буряків і моркви з сиром фета:

  1. Буряк і моркву в шкірці обмити від бруду , загорнути у фольгу і запекти в духовці до готовності. В середньому час запікання 50-60 хвилин. Потім печені овочі остудити і зняти з них шкірку. Якщо ви надумаєте приготувати такий салат, то запечіть буряк і моркву напередодні.
  2. Для цього салату, не принципово як ви нарежете овочі, ріжте середніми довільними шматочками.
  3. Розкладати салат відразу на ті тарілки, на яких він буде подаватися. Отже на тарілки рвемо листя пекінської капусти, або будь-якого іншого листового або кочанного салату, поверх зеленої маси викладаємо шматочки буряка і моркви, перчимо і солимо за смаком, прикрашаємо шматочками сиру фета, поливаємо оливковою олією і посипаємо прованськими травками.salat iz pechenoy svekli i morkovi s sirom feta
Загрузка...