Салат з обсмаженою свинячою вирізкою, печерицями та свіжими овочами

Salat so svininoy1

Набір продуктів:

Свинина (вирізка або биточек) – 200гр;

Печериці свіжі – 100гр;

Масло вершкове -40г;

Перець болгарський – 2шт;

Помідор свіжий -2шт;

кримський Цибулю -1шт;

Салатні листя – 1маленький пучок(100гр);

Масло рослинне – 3-4ст.л;

Соєвий соус – 2-3ст.л;

Зелень кропу – 20гр;

Сіль, перець — за смаком;

Рецепт приготування салату з обсмаженої свинячою вирізкою, печерицями та свіжими овочами

1. Свинячу вирізку або корейку нарізати поперек волокон на биточки, злегка відбити, посолити, поперчити, нарізати поздовжніми смужками, обсмажити на розпеченій сковороді з рослинним маслом.

2. Гриби нарізати пластинками, додати в сковороду до свинини і продовжувати обсмажування ще приблизно 10-15 хв. Головне не пересушити м'ясо, можна додати трохи води на сковороду, створюючи ефект гасіння. Після смаження охолодити до теплого стану.

3 .Перець болгарський нарізати великими шматочками.

4. Помідори нарізати великими кубиками.

5 .Червоний цибулю нарізати тонкими кільцями або півкільцями. Можна трохи побризкати соєвим соусом або оцтом.

6. Салат порвати на шматочки, кріп дрібно нарізати.

7. На тарілку викласти свинину з грибами.

8. В окремому посуді змішати помідори, огірки, цибуля, зелень, салатні листя, заправити сіллю, перцем, соєвим соусом і олією. Потрібно пам'ятати про те, що соєвий соус вже солоний, тому з сіллю важливо не переборщити.

9. Отриманий салат гіркою викласти на свинину з грибами. Прикрасити кільцями цибулі і зеленню.Salat so svininoy

Загрузка...