Салат із перепелиними яйцями, помідорами, моцарелою і соусом песто

salat-s-perepelinimi-yaycami-pomidorami-mocarelloy-i-sousom-pesto1

Набір продуктів:

Яйця перепелині — 10 шт;

Моцарелла в кульках — 1 упаковка (150гр);

Помідори черрі — 200-250 гр;

Маслини без кісточки — 100 гр;

Рукола — маленький пучок;

Горіхи кедрові — 50 гр;

Соус песто( покупної або готуйте самі за рецептом) — 100 гр.

Рецепт приготування салату з перепелиними яйцями, помідорами, моцарелою і соусом песто:

  1. Перепелині яйця відварити круто, остудити, очистити від шкаралупи, нарізати на половинки.
  2. Помідори черрі перерізати навпіл.
  3. Злити воду з маслин.
  4. Рвкколу помити і обсушити, можна замінити будь-яким листовим салатом.
  5. Кедрові горішки обсмажити на сухій сковороді.
  6. Моцарелу краще брати маленькими кульками, якщо попалася моцарелла великим шматком, то наріжте на невеликі шматочки.
  7. Всі підготовлені інгредієнти, заправити соусом Песто, рецепти Салатів наведено на нашому сайті і в цьому салаті підійде будь Песто. Якщо ж з якихось причин немає можливості готувати цей соус, салат можна заправити оливковою олією, потерти часточку часнику, посолити і поперчити.salat-s-perepelinimi-yaycami-pomidorami-mocarelloy-i-sousom-pesto
Загрузка...