Суп з овочами, м'ясом і рисом

Sup s ovoschami, myasom i risom1

Набір продуктів:

Яловичина (лопатка) — 400 гр;

Стебло селери — 2 шт., приблизно 300-400 гр;

Помідори — 3 шт. середніх;

Морква — 1 шт. велика;

Лук порей — 1 шт., приблизно 200 гр;

Рис сирої — 50 гр;

Сіль, перець чорний мелений — за смаком.

Рецепт приготування супу з овочами, м'ясом і рисом:

  1. Відварити бульйон з яловичини, для цього шматок яловичини, можна з кісточкою , залити холодною водою, довести до кипіння, воду злити, м'ясо і каструлю промити, залити ще раз водою і варити вже м'ясо до готовності при слабкому кипінні, періодично знімаючи піну. Через 1-1,5 години м'ясо буде готове, вийняти його з бульйону, звільнити від зайвого жирку і кісточки, нарізати на невеликі шматочки і поки відкласти в сторону.
  2. Моркву нарізати кубиками.
  3. Помідори нарізати середніми довільними шматочками.
  4. Цибуля порей подрібнити.
  5. Стебло селери нарізати поперек на невеликі шматочки.
  6. Рис промити і засипати в киплячий бульйон. Коли бульйон знову закипить, дати проваритися рісу 10 хвилин і всипати всі овочі, крім помідорів, варити до м'якості овочів, в самому кінці варіння додати помідори, нарізане м'ясо, посолити і поперчити за смаком, можна додати улюблені трави. Коли помідори трохи розм'якшуватися — суп готовий. Подавати гарячим з зеленню.Sup s ovoschami, myasom i risom
Загрузка...