Суп з плавленим сиром і фрикадельками

sup s sirom i frikadel'kami1

Набір продуктів на каструлю 2 л:

Картопля — 3 шт. великих;

Морква — 1 шт, велика;

Плавлений сирок — 3шт. приблизно 300 гр;

Для фрикадельок:

Фарш м'ясний ( в рецепті яловичий), беріть будь, по своєму смаку — 300 гр;

Цибуля ріпчаста — 1 шт;

Яйце — 1 шт;

Сіль, перець — за смаком.

Рецепт приготування супу з плавленим сиром і фрикадельками:

  1. Для фрикадельок дуже дрібно подрібніть цибулину і змішайте її з м'ясним фаршем і яйцем, суміш посоліть і поперчіть за смаком, і гарненько вимісіть руками до стану щільної однорідної маси. Мокрими руками сформуйте круглі фрикадельки свого улюбленого розміру, викладіть їх на терелочку і відправте в холодильник.
  2. Для супу почистити моркву і картоплю, нарізати овочі довільними, не сильно великими шматочками.
  3. Трохи більше , ніж пів каструлі води закип'ятіть і опустіть овочі варитися у киплячу воду, коли вода почне закипати за новим — закиньте в суп м'ясні фрикадельки, коли вони опустяться на дно каструлі, злегка їх розмішайте, щоб не пристали, зменшіть вогонь і далі варіть суп поки фрикадельки не спливуть, а картопля і морква не стануть м'якими.
  4. Майте під рукою пару склянок окропу. Натріть плавлені сирки на тертці і залийте склянкою або двома окропу і розмішайте, щоб вийшла маса без грудочок і частинок. Хороші якісні плавлені сирки завжди повністю розчиняються без залишку в гарячій воді, не якісний же продукт може до кінця не розчиниться і плавати у вигляді пластівців.
  5. Коли фрикадельки і овочі в супі будуть повністю готові — влийте в суп розчинені плавлені сирки і розмішайте, густоту регулюйте кип'яченою водою, доведіть суп до смаку за допомогою солі і перча чорного меленого, хто любить кидайте сушену або свіжу зелень в самому кінці варіння.sup s sirom i frikadel'kami
Загрузка...