Торт з кабачкового млинчиків

Tort iz kabachkovih blinchikov1

Набір продуктів:

Кабачки — 2 шт. вагою приблизно 1кг;

Яйце куряче — 2шт;

Борошно — 3-4 ст. ложки;

Масло рослинне для смаження кабачкового млинців — 70-100 гр;

Сіль, перець чорний молоти — по щіпці;

Помідор — 1-2 шт;

домашній Майонез — 100-150г;

Часник 1-2 зубчики;

Салатні листя — 1 пучок;,

Насіння кунжуту — пару щіпок.

Рецепт приготування торта з кабачкового млинців:

  1. Кабачки помити, у молодих кабачків зрізати шкірку не потрібно. Натерти кабачки на крупній тертці, якщо сильно багато утворилося соку з кабачків, то можна цей сік злити, До тертому кабачка додати яйця і борошно, перемішати до однорідності, посолити і поперчити, можна додати сушену півнику або кріп,можна і свіжу зелень. Тісто для кабачкового млинців повинна бути густішою, ніж для звичайних млинців.
  2. Смажити кабачкові млинці на розігрітій сковороді з рослинним маслом. Тісто наливати ополоником в центр сковороди і тильною стороною ополоника злегка розмазувати його по всьому діаметру сковорідки. Не потрібно робити млинці дуже тонкими. Обсмажувати на середньому вогні до рум'яної скориночки з двох сторін. Млинці з кабачків досить щільні і соковиті. Готові млинці складати один на одного. Виходить приблизно 4-6 млинчиків залежно від діаметра вашої сковороди.
  3. Для прошарку використовувалися салатні листя, чисто вимиті і просушені. Домашній майонез приготуйте за кілька секунд за цим рецептом, або ж використовуйте будь майонез без яєць. До готового майонезу додати натерті часточки часнику і перемішати.
  4. Як зібрати торт з кабачкового млинчиків. Нижній шар — кабачковий млинець, мажемо домашнім майонезом, викладаємо на нього листя свіжого салату, потім шари повторюємо, самий останній кабачковий млинець мажемо майонезом, наверх кабачкового млинчика викладаємо скибочки помідора і посипаємо кунжутом. Торт з кабачкового млинців — це і закуска і окрему страву і гарнір.Tort iz kabachkovih blinchikov
Загрузка...