Холодний літній суп з огірками і кропом

Holodniy letniy sup s ogurcami i ukropom1

Набір продуктів:
Кріп — 150 гр;
Огірки середні — 4 шт;
Редис середній - 4 шт;
Кефір (кисле молоко), жирність на ваш смак — 1 л;
Олія рослинна (оливкова) — 1 ст. ложка;
Мед — 1 ч. ложка;
Сіль, перець — за смаком;
Зелена цибуля — за смаком.

Рецепт приготування холодного літнього супу з огірками і кропом:
1. Кріп помити, видалити всі жорсткі стебла.

2. Огірки помити, якщо шкірка дуже жорстка і гіркувата, то краще її очистити.

3. Кріп і огірки помістити в чашу блендера, додати 1 чайну ложку солі, подрібнити.

4. Дати постояти подрібненим огіркам і кропу 15 хвилин, потім збити їх знову.

5. У блендер влити кефір або кисле молоко, додати масло, мед, перець чорний мелений і знову збити.

6. Готовий суп охолодити в холодильнику.

7. При подачі в суп покласти нарізану редиску і подрібнений зелений лук. При бажанні можна додати ложку сметани.Holodniy letniy sup s ogurcami i ukropom

Загрузка...