Шашлик з курки

Shashlik iz kurici

Набір продуктів:

Куряча грудка (філе без шкіри і кісток) – 1 кг;

Сіль, перець, паприка, каррі, сушені петрушка, кріп – за смаком;

Цибуля ріпчаста – 2 шт;

Лимон1/2 – на сік;

Кефір — 1 склянка;

Рецепт приготування шашлику з курки маринованого в кефірі:

1. Курячу грудку нарізати досить крупно, 1 грудка – на 3-4 шматочки.

2. Цибуля ріпчаста нарізати дуже дрібно або краще натерти на тертці.

3. Шматочки курки полити соком лимона, посолити, поперчити, посипати спеціями і травами, перемішати з цибулею ом і кефіром. Дати курячого філе 2 години маринуватися мінімум, можна залишити в кефірно - цибульному маринаді на ніч в холодильнику.

4 курячий шашлик Смажити на гарячому вугіллі, не допускати відкритого вогню. Курячі грудки смажаться дуже швидко, 15-20 хвилин, перевіряємо готовність розрізаючи шматок м'яса, якщо м'ясо всередині все біле – шашлик з курки готовий. Також м'ясо під час смаження потрібно часто перевертати, не допускаючи підгоряння шматочків.Shashlik iz kurici1

Загрузка...