Яєчня в болгарському перці з овочевим гарніром

yaichnica v bolgarskom perce 2

Набір продуктів:

Яйця – 2 шт;

Масло вершкове -10 гр;

Масло рослинне – 10 г;

Сіль, спеції – за смаком;

На гарнір:

Перець болгарський – 1шт

Помідор – 1шт;

Огірок свіжий-1 шт;

Горошок молодий – 1-2 ст. ложки;

Салатні листя, зелень – за бажанням і за смаком.

Рецепт приготування яєчні в болгарському перці з овочевим гарніром:

1. Болгарський перець взяти дуже великий, очистити від насіння, зберегти цілісність овоча, нарізати на кружечки товщиною 1см., вибрати два найбільш великих кружечка і відкласти –в них буде смажитися яєчня.

2. Огірки нарізати кружечками, помідори часточками, помити зелень і салатні листя, молодий горошок дістати з стручків, красиво оформити гарнір на тарілці для себе коханих.

3. На сковороді розігріти рослинне масло, додати вершкове масло, покласти два найбільших кільця перцю болгарського, і в них акуратно розбити по одному яйцю, намагаючись не пошкодити жовтки (а якщо і пошкодите, то не страшно, наступного разу все обов'язково вийде). Яйця посолити, поперчити, якщо треба. Готувати, поки не схопитися білок, жовток залишається рідким. Не любите рідкий жовток – накрийте сковороду кришкою.

4. Готову яєчню в болгарському перці акуратно лопаткою викласти на тарілку до овочевого гарніру. Їжте на здоров'я!yaichnica v bolgarskom perce

Загрузка...