Яєчня з помідорами та болгарським перцем

yaichnica s pomidorom i bolgarskim percem

Набір продуктів:

Яйце – 2 шт;

Помідор -1/2шт;

Перець болгарський-1/2 шт;

Масло вершкове -10 гр;

Олія рослинна -10 гр;

Зелень кропу, базилік – за смаком;

Сіль, перець – небагато, за смаком.

Рецепт приготування яєчні з помідорами та болгарським перцем:

1. Помідори нарізати середніми довільними шматочками, перець болгарський — довгою соломкою. На сковороді розтопити вершкове масло і додати рослинне (щоб вершкове не вигорало), у суміші олії злегка обсмажити перець, потім додати помідори.

2. У миску розбити два яйця, збовтати виделкою, перемішати білки і жовтки, посолити і поперчити, потім залити яйцями обсмажені овочі на сковороді, накрити кришкою, готувати 5-6 хвилин, поки верх яєчні не перестане бути рідким. При подачі посипати кропом і базиліком.yaichnica s pomidorom i bolgarskim percem

Загрузка...