Яйця запечені в помідорі

yayca zapechennie v pomidorah 1

Розрахунок продуктів взято на один помідор.

Набір продуктів:

Помідор (великий) -1 шт;

Яйце – 1шт;

Сир будь-який любите – 20-30 гр (1 шматочок);

Сіль, перець чорний мелений, трави прованські –за смаком;

Рецепт приготування запечених яєць в помідорі:

У помідорів зрізати верхівку і ложечкою вийняти м'якоть, намагаючись не пошкодити стінки і дно помідори. На денце помідора покласти шматочок сиру, або нарізати сир кубиками. Прямо всередину помідора розбити сире яйце, посолити, поперчити, посипати улюбленими травками. Запікати при 180 градусах в заздалегідь розігрітій духовці приблизно 25-30 хвилин, але залежить від можливостей духовці, якщо включити гарячий обдув, то яйце в помідорі запечеться швидше. Подавати в гарячому вигляді. Ідеальне блюдо для сніданку.yayca zapechennie v pomidorahyayca zapechennie v pomidorah 2

Загрузка...