Млинці з сьомгою

Млинці з сьомгоюМожливо, ніхто над цим ніколи не задумувався, але провівши невелике дослідження, я виявив, що млинці з сьомгою, це одне з улюблених ласощів російських людей. Я думаю, на це вплинуло смачне поєднання сьомги з улюбленими млинцями. Плюс, звичайно доступність і простота приготування цієї страви. Та й відвідуючи млинцеві і кафе, я сам особисто частенько бавлюсь млинцями саме з такою начинкою. І приготувати їх самому простіше простого!

Інгредієнти для млинців з сьомгою:

Млинці на кефірі (або інші Ваші улюблені млинці)

слабосолона сьомга

вершкове масло

гілочка зеленої петрушки

Приготування млинців з сьомгою:

насмажити млинців шматочки малосоленой сьомги

Першим ділом потрібно напекти млинців. До цієї страви відмінно підходять млинці, як на кефірі, так і на молоці (це рецепти Ви легко знайдете на сайті). Нарізати слабкосолений сьомгу, тонкими шматочками (товщиною 2-3 мм).

викласти млинець на тарілку на млинець покласти сьомгу

Блін розкласти на плоскій тарілці засмаглої стороною вниз, блідою стороною вгору, як показано на фото. Викласти на млинець кілька шматочків сьомги. Не потрібно скупитися, сьомги має бути небагато.

млинець з сьомгою згорнути конвертиком розтопити вершкове масло

Згорнути млинці з сьомгою конвертиком. Одночасно з формуванням млинців, натопити вершкове масло. Млинець викласти на тарілку, полити вершковим маслом і додати гілочку петрушки.

Коли їсте, дуже смачно відрізати шматочок млинці з сьомгою і гілочку петрушки. Коли ми їмо млинці з сьомгою будинку, то формуємо їх безпосередньо перед вживанням. Смачного!

Загрузка...