Омлет з сервелатом

Омлет з сервелатом

Ой, дівчата!!! Особливо лікарі і дієтологи, а також сидять на дієті, Ви будете мене лаяти. Але іноді я ніяк не можу відмовити собі в задоволенні і не приготувати собі щось дуже смачне, наприклад омлет з сервелатом. Це блюдо у мене асоціюється з пізнім чоловічим вечерею, і саме в таких обставинах я його іноді готую, правда на двох, дружина теж ніколи не відмовляється.

Інгредієнти омлету з сервелатом:

три яйця

50-100 мл. молока (за смаком)

50-70 гр. сервелату

зовсім трохи солі

Приготування омлету з сервелатом:

Сервелат для омлету яйця з молоком для омлету з сервелатом

Сервелат дрібно порізати, можна соломкою – справа смаку. Замість сервелату можна взяти будь-яку іншу ковбасу, тоді буде просто омлет з колбасої. Але, тоді ковбасу потрібно буде обсмажувати на олії, при недостатній жирності. Підготувати яйця з молоком для омлету, трохи посолити. Співвідношення яєць і молока брати за смаком.

обжарювання сервелату для омлету збиті яйця з молоком для омлету

Сервелат обсмажити на сковороді до витоплювання сала. Яйця з молоком добре перемішати.

приготування омлету з сервелатом приготування омлету з сервелатом з другої сторони

Акуратними круговими рухами залити обсмажений сервелат сумішшю яєць і молока. Смажити омлет з двох сторін, можна під кришкою, можна без.

Ось такий нескладний вечерю, зможе прикрасити Ваш вечір. Смачного!

Загрузка...