Млинці з гарбуза - покроковий рецепт з фото

Які тільки не зустрінеш тонкі млинці: на молоці, кисляку, сироватці, овочевому соку і пиві, замішані з додаванням цільнозерновий, кукурудзяного і льняної муки, ароматизовані цедрою, ваніллю, шоколадом, з припекам з яблук, зелені і грибів. Наповнюй начинкою, збирай високим тортом або подавай самостійно замість коржів і хліба. Здається, неможливо зупинити нескінченний список рецептів на цю тему.

Гарбузове блины_фото

Віддамо данину вітамінно-корисної і універсальному осінньому плоду, приготувавши домашні млинці з гарбуза. Солодкуваті за рахунок природного складу, більш сонячні, м'які і ніжні, тануть і легкі, поливаємо прозорим запашним медом, прикрашаємо терпкою калиною, яблучними часточками і створюємо за столом душевний настрій — миттю розганяємо міжсезонну нудьгу і смуток. Рецепт перевірений, млинці смажаться легко і не прилипають. Головне, візьміть хорошу сковорідку і добре прогрійте.

Інгредієнти: молоко 1 склянка (250 мл) мука10 ст. л. (100 г) яйца2 шт. тыква100 р рослинна масло2 ст. л. (30 мл) сахар2 ст. л. (20 г) сольщепотка Кількість порцій: 12Время приготування: 30 хвилин Інгредієнти для гарбузових млинців Рецепт приготування

  • Крок 1: Збиваємо яйця, сіль і цукор

    Першими в широкій мисці змішуємо цукровий пісок, дрібку солі і два яйця стандартного розміру— збиваємо ручним віночком, а для прискорення процесу включаємо міксер. Важливо, всього лише довести до однорідності білки з жовтками. Якщо вирішуєте кинути яку-небудь ароматизатор (мелену пряність тощо), закладайте зараз.

    Збиваємо яйця і цукор

  • Крок 2: Подрібнюємо гарбуз

    Далі за рецептом є варіанти: можна додати в млинцеве тісто вже відварену або запечену, потім перетерту в пюре гарбуз. Але на сковороді встигне пропаритися і сира, натерта максимально тонкою стружкою гарбузова м'якоть. Зрізаємо ниткоподібні внутрішні волокна з насінням, шкірку, решта трьом на сирній тертці — перемішуємо з яєчним складом.

    Вводимо гарбуз

  • Крок 3: Всипаємо борошно пшеничне

    В кашку додаємо борошно і в черговий раз проводимо віником по колу кілька разів — видаляємо сухі вкраплення. Тісто стає густим, липким.

    Всипаємо борошно

  • Крок 4: Розводимо молоком

    В кінці замісу вливаємо молоко кімнатної температури і порцію кукурудзяної або соняшникової рафінованої олії — збиваємо до більш рідкого стану.

    Молоко

  • Крок 5: Випікаємо

    Розпечену поверхню сковороди змащуємо промасленим пензликом (зовсім трохи), виливаємо гарбузове тісто і проворачиваем, щоб заповнити всю площу. Через хвилини півтори піддягаємо лопаткою і перевертаємо, підсушуємо до золотистого відтінку ще півхвилини. І так далі, складемо стопкою або трикутниками.

    Млинці з гарбуза на сковороді

  • Крок 6: Подаємо

    Смачні млинці з гарбуза подаємо теплими на сніданок або до полуденка — Смачного!

    Гарбузове млинці

Загрузка...