Млинцеві равлики з грибами

Всі ми знаємо, що млинці зазвичай подають зі сметаною, шоколадом, згущеним молоком, різними топінгами або карамеллю. Ще їх можна нафарширувати солодкою або солоною начинкою, звернувши трубочкою або конвертиком. Сьогодні я пропоную вам оригінальний спосіб подачі млинців з грибами та цибулею. Звичайно, ви можете експериментувати і використовувати для начинки інші інгредієнти: курку, фарш, шинку, вершковий або твердий сир, сир, червону рибу або паштет.

млинцеві равлики з грибами

Такі млинцеві равлики – прекрасний варіант закуски, як для святкового столу або фуршету, так і для посиденьок з друзями під кухоль холодного пива. Млинці для равликів я приготував з цього перевіреного рецепту.

Інгредієнти: млинці 8 шт. свіжі печериці 250 г велика ріпчаста цибулина 1 шт. соняшникова олія 75 мл зелень петрушки невеликий пучок сольпо смаком чорний мелений перець 0,5 ч. л. Кількість порцій: 4Время приготування: 30 хвилин інгредієнти для закуски Калорійність рецепту "Млинцеві равлики з грибами" на 100 г

  • Калорійність 244 ккал
  • Білки 5 грам
  • Жири 18 грам
  • Вуглеводи 16 грам

На мій погляд, це цікавий спосіб подачі традиційних млинців, який приверне увагу гостей і не залишить їх байдужими.

Рецепт приготування
  • Крок 1: Нарізаємо і обсмажуємо овочі та гриби

    Ріпчасту цибулю почистимо, ополоснем холодною водою. Разрежем цибулину навпіл і поріжемо дрібним кубиком.

    нарізаємо лук

    Печериці помиємо. Почистимо капелюшки грибів ножем, біля ніжок зріжемо край, щоб прибрати забруднення. Поріжемо печериці досить дрібно.

    нарізаємо гриби

    Наллємо на антипригарну сковороду рафіновану олію. Высыплем на неї порізану цибулю. Помішуючи, обсмажимо до золотистого відтінку.

    обсмажуємо цибулю

    Потім додамо подрібнені гриби.

    додаємо гриби

    Перемішаємо і продовжимо готувати інгредієнти разом приблизно 5 хвилин. Під час приготування з грибів виділиться рідина. Коли вона повністю википить, додати в начинку сіль і чорний мелений перець. Для аромату всиплемо дрібно порізану зелень петрушки.

    додаємо зелень, сіль і спеції

    Перемішаємо і приберемо начинку з вогню. Перекладемо обсмажені шампіньйони з цибулею в сухий посуд і остудимо до кімнатної температури.

  • Крок 2: Фаршируємо млинці і формуємо равлики

    Кожен млинець разрежем навпіл.

    розрізаємо млинець

    На більш широкий край тонкою смужкою викладемо начинку, як на фото. Занадто багато її бути не повинно, інакше ви не зможете згорнути млинець. Тепер заглянемо млинець у вузьку довгу трубочку.

    викладаємо начинку

    Розгорнемо його таким чином, щоб краї виробу виявилися зверху. Звернемо трубочку в равлика і закріпимо закуску шпажкою або зубочисткою.

    загортаємо млинці

  • Крок 3: Подача

    Готові грибні равлики будемо подавати як закуску, виклавши на листя салату або прикрасивши зеленню і свіжими овочами.

    млинцеві равлики з грибами

    Смачного!

    млинцеві равлики

Загрузка...