Омлет з баклажанами

омлет з баклажанами

Останнім часом особливо популярністю став користуватися рецепт яєчні з помідорами. Я хочу продовжити цю тематику і запропонувати літньо-дачний рецепт омлету з баклажанами. Виходить дуже смачна варіація. Більш того, баклажани особисто я почав їсти саме після цього рецепта.

Інгредієнти для омлету з баклажанами:

два яйця

75-150 мл молока

один середній баклажан

сіль

рослинна олія для смаження

Приготування омлету з баклажанами:

різані баклажани для омлету вимочуванням баклажанів

Баклажани потрібно нарізати кружечками, товщиною 1-3 мм Перш ніж смажити, баклажани потрібно обов'язково вимочити в підсоленій воді. Я кладу десь столову ложку солі на літр води. Час вимочування не менше 30 хвилин. Вимочування необхідно для видалення гіркоти.

смаження баклажанів з одного боку смаження баклажанів з другої сторони

Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити баклажани з кожної сторони. При цьому баклажани візьмуть все масло в себе. Смажити баклажани до повної готовності. Я їх просто пробую.

баклажани смажаться з омлетом баклажани смажаться з омлетом з другої сторони

Змішати яйця з молоком, посолити, як це робиться в рецепті омлету. Співвідношення молока і яєць беріть по своєму смаку. Я люблю, коли мало молока. Обсмажені баклажани залити омлетом. Смажити омлет спочатку з одного боку, потім обережно перевернути омлет для смаження з другої сторони. Або можна смажити омлет під кришкою, на Ваш розсуд.

Омлет з баклажанами готовий. Як правило я готую його на легку вечерю або сніданок. Смачного!

Загрузка...