Млинці з фаршем

Перед Вами мамин рецепт млинців з фаршем, обсмажених у збитих яйцях. Рецепти наших батьків завжди прості і шалено смачні. Може бути, тому, що вони родом з дитинства.

Родзинка цієї страви в тому, що саме сирий фарш загортається у апетитні млинці-трикутнички, які потім обсмажують на вершковому маслі в ніжному клярі з збитих яєць. За рахунок того, що фарш сирий, страва виходить дуже соковитим. Збиті яйця надають якусь особливу ніжність. Що і говорити, мамині млинці!

Інгредієнти для млинців з фаршем

Для тесту

літр молока два яйця два-три склянки борошна, до отримання рідкого тіста чайна ложка солі без гірки чайна ложка соди без гірки дві-три столові ложки цукру 3-4 ложки рослинної олії 100 мл. кип'ятку свиняче сало для смаження

Для начинки

сирий фарш свинячий або яловичий - 0,5 кг сіль перець чорний мелений

Для кляру

яйце - з розрахунку 1 штука на 4 млинця вершкове масло - 50 г (для смаження млинців в яйці)

Рецепт млинців з фаршем

Готуємо млинці. Тут Ви можете знайти докладний відео-рецепт моїх улюблених млинців на молоці. Якщо у Вас є кефір, можна приготувати млинці на кефірі. Отже, млинці готові. Тепер готуємо фарш і тісто. Фарш солимо, перчимо, перемішуємо. Беремо 1 столову ложку фаршу. Кладемо фарш на млинець. Складаємо млинець навпіл, потім ще раз навпіл, виходить трикутник. Млинець повинен бути плоским, щоб фарш просмажився. Загортаємо таким чином всі млинці Збиваємо яйця міксером або віночком до утворення піни. Ставимо сковороду на вогонь, додаємо шматочок вершкового масла для смаження. Занурюємо млинці в збиті яйця. Викладаємо їх на сковорідку і смажимо з кожної сторони хвилин з 5 на повільному вогні. Смажити млинці потрібно безпосередньо перед подачею на стіл. Подавати зі сметаною, маринованими огірками, солодким чаєм. Приємного Вам застілля!

Загрузка...