Млинці з ікрою

Млинці з ікрою

Про те, що млинці можна їсти з ікрою, чули всі. А от як це робити і з якою ікрою їх потрібно їсти, знають не багато. Історично, спочатку їли млинці з чорною ікрою. Адже осетрові риби у великих кількостях водилися в Російських річках, а червону ікру треба було везти з півночі. Зі зрозумілих причин нині ситуація зворотна. Потрібно зауважити, що не дарма млинці з ікрою дійшли до наших часів, минаючи економічні негаразди. Адже це дуже смачно. Давайте розберемося як їх їдять в такому поєднанні.

Інгредієнти для млинців з ікрою:

Ваші улюблені млинці (наприклад, млинці на молоці або млинці на кефірі)

ікра червона (від риби сімейства лососевих) або чорна (від осетрових риб)

Приготування млинців з ікрою:

гірка дріжджових млинців червона ікра

Смажите млинці, у мене були дріжджові млинці. Складаєте їх традиційної гіркою і дайте їм охолонути до кімнатної температури. Ставите на стіл ікру. А ідеалі ікри потрібно багато, раніше її їли прямо з діжок або горщиків.

млинець на тарілці Згорнутий млинець

Блін розкладаєте на тарілці блідою стороною вгору. І звертаєте до четвертинки.

А їли млинці з ікрою дуже просто. Зачерпували ікру згорнутим млинцем, як ложкою і їли разом з млинцем. Якщо ікри в потрібних кількостях ні, то можна просто викласти на млинець бажану кількість ікри зверху. Смачного!

Загрузка...