Бурий рис з ковбасою

бурий рис з ковбасою

На споживчому ринку рису склалася дуже складна, для покупця ситуація. У масовому порядку продається звичайний рис пропарений. Особисто я обрав для себе саме якісний пропарений рис. І тут все просто. А ось вибрати якісний не пропарений рис дуже важко. Адже якщо вчора під якоюсь маркою продавався хороший товар, а сьогодні поганий – це Ви визначите тільки вдома. З цього я перейшов на новий для себе вид не пропареного рису – бурий рис. При цьому такий рис володіє самою високою харчовою цінністю, ніж будь-які інші види рису. А груба клітковина, яка входить до складу такого рису, стимулює роботу кишечника.

Інгредієнти для бурого рису з ковбасою:

бурий рис 100 гр.

середня цибулина

ваша улюблена ковбаса або сервелат

сіль

перець

спеції за смаком

Приготування бурого рису з ковбасою:

бурий рис смажиться цибуля нарезаная ковбаса Перш ніж розповісти про моєму рецепті приготування бурого рису, я хочу поділитися своїми міркуваннями про стабільність якості такого рису у конкретного виробника. Справа в тому, що виробництво бурого рису дешевше, ніж будь-якого іншого і його економічно не вигідно підробляти. Бурий рис вариться як будь-який інший рис. Тільки час варіння трохи довше, 30-35 хвилин. Час варіння бурого рису також вказується на упаковці. Поки рис вариться, приготуйте заправку. Обсмажте цибулю і ковбасу, нарізану дрібними шматочками. Я віддаю перевагу сервелат, він дає чарівний запах. Варений рис додати до обжарке в потрібній кількості. Все ретельно перемішати, посолити, поперчити і додати Ваші улюблені спеції для рису. бурий рис із смаженим яйцем

Я готував бурий рис разом з смаженим яйцем. І підвал до цього блюда ще салат з морської капусти. Вийшов дуже корисний обід.

В даний час, бурий рис купують люди, які сидять на дієті. Я хочу звернути увагу всіх на цей продукт. І рекомендую всім бажаючим включити бурий рис у свій регулярний раціон, не звертаючи уваги на домисли і стереотипи. Це дуже смачний і корисний продукт. Смачного!

Загрузка...