Млинцеві мішечки з грибами

Із звичайних млинців можна приготувати оригінальне блюдо - мішечки з начинкою, яке буде оригінально і апетитно виглядати на святковому столі. Крім того, воно напевно сподобаються дітям.

мішечки з грибами

Начинка для млинцевих мішечків може бути будь-якою. Можна додати в неї гриби, твердий сир, подрібнену шинку або варену курку. Можливо, цей фото-рецепт надихне вас на кулінарний експеримент, який вам захочеться повторити не один раз.

Інгредієнти: Для млинців: молоко пастеризоване 375 мл фільтрована вода 375 мл олія соняшникова 3 ст. л. борошно пшеничне 240 г яйця 3 шт. цукор 1 ст. л. сіль 0,5 ч. л. Для начинки: печериці 500 г цибуля 2 шт. сіль за смаком чорний мелений перець 0,5 ч. л. прованські трави 0,5 ч. л. цибуля зелена пучок рослинна олія 3 ст. л. Кількість порцій: 6час приготування: 60 хвилин інгредієнти

Також наводжу трохи інший мій улюблений рецепт млинцевого тесту на молоці без води. Там є відео, можете подивитися весь процес у динаміці :)

Калорійність рецепту "Млинцеві мішечки з грибами" на 100 г

  • Калорійність 239 ккал
  • Білки 9 грам
  • Жири 11 грам
  • Вуглеводи 27 грам
Рецепт приготування
  • Крок 1: Готуємо тісто

    Тісто для млинцевих мішечків ми будемо готувати з мінімальною кількістю цукру - нам важливо, щоб млинці вийшли еластичними, ні в якому разі не сухими. У глибокому посуді змішуємо три яйця, дрібну сіль і цукор. Ретельно зіб'ємо інгредієнти віночком до появи піни.

    збиваємо яйця

    Потім увіллємо 250 мл теплого пастеризованого молока. Змішаємо його з яйцями з допомогою віночка.

    додаємо молоко

    Попередньо просіяне пшеничне борошно через сито, введемо її в тісто. Перемішаємо, щоб борошно добре з'єдналася з іншими інгредієнтами.

    додаємо борошно

    Тепер увіллємо в тісто очищену олію, щоб млинці не прилипали до сковороді і не рвалися під час перевертання.

    додаємо масло

    Додамо в тісто, що залишилося тепле молоко і підігріту воду.

    додаємо молоко і воду

    Ще раз перемішати тісто до однорідної консистенції і залишимо його відпочити на 15 хвилин.

    перемішуємо тісто

  • Крок 2: Готуємо начинку для мішечків

    Цибулю почистимо, ополоснем в холодній волі і поріжемо дрібним кубиком.

    нарізаємо лук

    Печериці помиємо, при необхідності почистимо капелюшки гострим ножем. Поріжемо гриби кубиком.

    нарізаємо гриби

    На сковороду наллємо кілька ложок олії. Высыплем в нього гриби. Будемо смажити печериці до випарювання рідини на середньому вогні. Потім додамо подрібнений цибулю. Всиплемо сіль і спеції, перемішати. Продовжимо обсмажувати суміш до готовності інгредієнтів.

    смажимо начинку

    Потім знімемо гриби з цибулею з вогню і остудимо.

  • Крок 3: Печемо млинці

    Сковороду для млинців гарненько раскалим. Змастимо її олією, використовую силіконову кулінарну кисть. Наллємо на сковороду трохи тіста. Швидко обертаючи антипригарну сковороду, рівномірно розподілимо його по гарячій поверхні посуду. Коли краї млинця подзолотятся, перевернемо його на іншу сторону.

    печемо млинці

    Спечемо все млинці, складаючи готові вироби стопкою на тарілку.

    готові млинці

  • Крок 4: Формуємо млинцеві мішечки

    Посередині млинця викладемо столову ложку начинки.

    формуємо мішечки

    Зберемо краю виробу до центру, формуючи мішечок з начинкою всередині. За допомогою довгого пера зеленого цибулі завяжем мішечок.

    зав'язуємо мішечки

  • Крок 5: Подача

    Готову страву можна розігріти в мікрохвильовій печі перед подачею, щоб наші мішечки з млинців були гарячими. Подавати будемо зі сметаною.

    млинцеві мішечки

    Смачного!

    мішечки з грибами

Загрузка...