Сирні млинці з зеленню

Зараз масляна, тому будемо готувати млинці. Але не звичайні, а з твердим сиром і кропом. Виходить дуже смачно і оригінально. Можна подавати зі сметаною, а можна додатково начинити шинкою, куркою, грибами або червоною рибою.

млинці з твердим сиром

до Речі, такі млинці можна використовувати для основи млинцевого солоного торта. Можна змастити їх вершковим сиром, печінковим або м'ясним паштетом і загорнути в рулетики.

Інгредієнти: молоко пастеризоване 400 мл твердий сыр150 р яйця 2 шт. пшеничне борошно 200 г рослинна олія 2 ст. л. + 2 ст. л. для смаження сіль дрібна 1 ч. л. розпушувач 1 ч. л. цукровий пісок 1 ч. л. кріп (кілька гілочок Кількість порцій: 6час приготування: 40 хвилин інгредієнти для страви Калорійність рецепту "Сирні млинці з зеленню" на 100 г

  • Калорійність 250.6 ккал
  • Білки 10.4 грам
  • Жири 13.6 грам
  • Вуглеводи 22.9 грам

Як бачите, фантазувати можна нескінченно! Тому швидше на кухню, будемо дивувати своїх рідних і друзів незвичайними і дуже смачними млинцями.

Рецепт приготування
  • Крок 1: Готуємо тісто

    Спочатку з'єднаємо всі рідкі компоненти. Наллємо у глибоку посуд молоко. Я використовував молоко з холодильника, попередньо його не розігріваючи. Уб'ємо в піалу два яйця.

    змішуємо яйця і молоко

    Віночком зіб'ємо інгредієнти до отримання однорідної суміші. Потім увіллємо дві столові ложки олії без запаху. Воно допоможе зробити тісто еластичним, щоб млинці не рвалися і вийшли м'якими. Знову все перемішати віночком.

    додаємо масло

    Всиплемо в отриману суміш по одній чайній ложці солі, розпушувача для випічки і цукру. Перемішати віночком.

    додаємо сіль, цукор і розпушувач

    Введемо просіяне борошно, краще вищого сорту. Краще робити це в два прийоми, щоб тісто вийшло однорідним, без грудочок.

  • Крок 2: Додаємо сир і зелень

    Зелень кропу відділимо від стебел. Помиємо і обсушим кріп від зайвої вологи. Дрібно нашинкуем зелень і высыплем в готове тісто.

    додаємо зелень

    Тепер настала черга сиру. Вибирайте сир твердих сортів з яскраво вираженим смаком. Подрібнити його на тертці з дрібним полотном. Так він краще змішається з іншими інгредієнтами.

    додаємо сир

    Гарненько перемішати тісто і дамо йому 10 хвилин відпочити.

    перемішуємо тісто

  • Крок 3: Смажимо млинці

    Тепер можна приступати до смаження млинців. Сильно розігріту антипригарну сковороду змастимо невеликою кількістю рослинного масла за допомогою силіконової пензлика. Виллємо на неї трохи тіста. Обертаючи сковороду круговими рухами, рівномірно розподілимо тісто по всій поверхні.

    смажимо млинці

    Коли краї млинця подзолотятся, акуратно перевернемо його на іншу сторону. Обсмажимо сирний млинець із зеленню до готовності і перекладемо на тарілку.

    перевертаємо млинчик

    Таким чином спечемо все виробу. У мене вийшло 15 млинців діаметром 20 сантиметрів.

    готові млинці

  • Крок 4: Подача

    Готові млинці я віддаю перевагу подавати відразу, поки вони гарячі. Ідеально підійде домашня сметана.

    сирні млинці

    Смачного!

    млинці з зеленню і сиром

Загрузка...